Stoelmassage

Snel weer fit, vitaal en energiek

De kracht van de stoelmassage volgens de TouchPro methode is de preventieve werking. Na regelmatig masseren worden rug, nek en schouderklachten voorkomen en verdwijnen klachten zoals RSI, stress en burn-out.

Tijdens deze massage zit je heerlijk ontspannen in een speciaal daarvoor ontworpen massagestoel en wordt er over de kleren heen gemasseerd. Dmv drukpuntmassage worden hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen gemasseerd. Deze massage is vrij intensief en duurt +/- 15 minuten.

De stoelmassage wordt bij ons in de praktijk gegeven maar kan ook bij u op de werkplek gegeven worden. Bewezen is dat een regelmatig stoelmassage preventief werkt tegen burn-out, RSI en andere verschillende klachten. Na een behandeling voelt men zich altijd frisser, fitter en vitaler, zowel geestelijk als lichamelijk.

 

Waarom de TouchPro stoelmassage?

TouchPro Europe werkt als enige organisatie in Nederland / Europa met een licentieprogramma voor zijn practitioners. De practitioners, stoelmasseurs, worden jaarlijks door hen getoetst of ze nog voldoen aan de de gestelde kwaliteitseisen.

Stoelmassage worden door sommige verzekeraars vergoed, informeer u verzekeringsmaatschappij om te kijken of u stoelmassage word vergoed.:

© 2019 Elementz - Made with and by Terra-IT Webdesign