Sporten met collega’s!

Small group lessen bij Elementz

Collega’s Peter, Johan, Jan en Erik zijn in juni 2016 begonnen met het volgen van onze tweewekelijkse small group lessen. Johan en Jan waren al langer bezig met personal training. Ze ervaarden de positieve gevolgen van de training en wilden graag collega Erik betrekken in de gezondere levensstijl die ze opbouwden. Erik, de toenmalige financiële man van Banketbakkerij Wouter de Graaf, besloot met Johan en Jan mee te sporten. Hij kampte al enige tijd met overgewicht en wilde daar maar al te graag iets aan doen. Ook Peter kreeg er oren naar en voegde zich bij dit gezelschap. Met z’n vieren volgden zij twee keer in de week zeer gedisciplineerd de ‘small group’ lessen.

Een nieuwe leefstijl

Deze mannen zijn echte levensgenieters: “Bourgondiërs”. Ondanks dat maken ze lange werkdagen en last van stress. Verder hebben ze zeer regelmatig zakendiners en daar staat ‘gezond eten’ niet direct centraal. Het volgen van ‘small group’ lessen was voor hen de eerste stap naar een gezonde leefstijl. Ze wilden fitter en gezonder door het leven gaan, maar tegelijkertijd nog steeds genieten van het Bourgondische leven.

Minder kilo’s en rugklachten

Binnen een jaar was Erik 25 kilo afgevallen en Peter had steeds minder last van rugklachten. Doordat Jan van baan wisselde, besloot hij samen met zijn broer, schoonzus en vriendin te starten met small group lessen. Maar dat weerhield Peter, Johan en Erik er niet van de trainingssessies voort te zetten. Ze bleven twee keer per week sporten onder begeleiding van Tim van Twillert. Nu, ruim twee jaar later voelen de mannen zich fitter en sterker dan ooit. Peter is zelfs gestopt met roken. De drie collega’s genieten nog steeds van het leven, maar weten dat wel op een bewustere en betere manier vol te houden. Zo blijven ze gezond en fit maar kunnen ook lekker genieten, precies zoals ze in 2016 voor ogen hadden! Tim van Twillert: “Bovenstaand verhaal is de reden dat ik iedere dag met passie aan het werk ben. Fantastisch om deze mannen te begeleiden op weg naar een gezonde leefstijl”.

Wil jij ook fit- en gezond leven? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

© 2020 Elementz - Made with and by Terra-IT Webdesign