Elementz Voeding

Sneller doelen bereiken met de juiste voeding

Bij Elementz heb je al mogen ervaren wat beweging voor jouw lichaam kan doen. Door tevens je voedingpatroon op bepaalde punten aan te pakken, kan het effect nog groter worden. 

Er bestaat veel onduidelijkheid over de term:"Gezonde voeding". Wat is nu precies "gezond"? Mag je wel of geen suiker? is roomboter nou goed of niet? Wat is lactose-intolerantie? Heeft je lichaam moeite met het afbreken van gluten? Moet je volledig op de biologische tour? Wat is het nut van supplementen als je al veel verschillende dingen eet? Intermediate fasting? ketogeen dieet? paleo? 

Elementz probeert op gerichte wijze jouw voedingpatroon onder de loep te houden en samen te kijken naar een uitgebalanceerd totaalpakket dat je lichaam nodig heeft, waarbinnen je naar hartelust lekkere dingen kan eten. Het moet immers wel uit te houden zijn! 

Je zult merken dat je lekkerder in je vel zit en meer energie krijgt. Ook kan voeding bijdragen aan de reductie van gezondheidsklachten zoals overgewicht, diabetes, stress en vermoeidheid. 

Samen met jou stellen we een behandelplan op om gericht te werken aan jouw doelen. In combinatie met een goede workout, ben je snel in shape. 

Elementz Voeding

Alles over voeding

Neem vandaag nog contact op met Elementz Voeding:

Algemeen: 033 - 465 86 29

Wij proberen de inhoud van onze website zo snel mogelijk up-to-date te krijgen voor u. Wij waarderen uw begrip.

© 2018 Elementz - Made with and by Terra-IT Webdesign