Small Group Lessons

meer motivatie meer aandacht

Vanaf as maandag (11 mei) mogen we weer beginnen met small group lessen in de buitenlucht. Want ondanks een paar heftige weken, waarin we bijna niets konden doen, kunnen we nu toch weer beginnen. En ook dankzij jullie support zijn we deze lastige periode doorgekomen. En het waren wellicht ook zware weken voor jullie zelf! Hier geldt dan ook: Samen sterk! 

En hopelijk niet te zwaar geworden qua gewicht! Weinig bewegen, een voorraadkast binnen handbereik. Een kilo zit er snel aan. Gelukkig kunnen we weer in small groups starten! Wel is dit voor nu alleen buiten. Dit is namelijk de norm vanuit het RIVM. Maandag starten we met de eerste les om 18:00, weer of geen weer! Dit geldt voor alle lessen. 

Het rooster voor small group lessons:

  • Maandag 11 mei 18:00
  • Dinsdag 12 mei 19:30
  • Woensdag 13 mei 19:30 vanaf 20-mei ook 18:30
  • Donderdag 14 mei 20:00
  • Vrijdag 15 mei 11:00.

Bij genoeg animo gaan we ook in de ochtenden starten. Wil je mee doen, bel of app (06-19626257).
De lessen worden gegeven door Yorik, degenen die videolessen hebben gevolgd, kennen hem al. 
En reken maar dat hij je aan het zweten krijgt !

Small Group Lessons

De small group lessons hebben een hoge intensiteit in een korte tijd. Deze trainingen zullen zowel cardiovasculaire progressie als vetverbranding en spieropbouw triggeren. De vooruitgang in zowel fysieke als mentale kracht zorgt ervoor dat deze trainingen een gevoel van algemene welzijn vergroten. De hormonale balans verbeterd en ook het zelfvertrouwen zal groeien. Tijdens deze trainingen zul je trainen met personen met vergelijkbare doelen en dat motiveert! 

Wilt u meer weten, bel 033 - 465 86 29 of stuur een mailtje naar tim@elementz.nl

 

Bewegen zit in ons DNA