Massages

Voor elke klacht is er een oplossing.

Heerlijke massages om te ontspannen of weer lekker te kunnen sporten

Last van een stijve nek of pijn in de onderrug? Spierpijn of vermoeide spieren? "Zeurende" benen of spieren die vast zitten?Vrijwel iedereen heeft weleens te maken met dit soort pijnen en / of klachten. Dergelijke klachten komen vaak voort uit lichamelijke of geestelijke inspanning. Deze inspanningen worden bewust maar ook vaak onbewust geleverd tijdens werk, sport en door "STRESS".

Bel voor een massage afspraak: Tim van Twillert: 06 - 19 62 62 57

ONTSPANNINGS MASSAGE

Laat uzelf eens lekker verwennen en ontspannen

Een ontspanningsmassage is een massage om eens lekker te ontspannen. Genieten van speciale handgrepen en knedingen over het gehele lichaam die zorgen voor een heerlijke ontspanning. Spieren die vastzitten worden losgemaakt en in de pijnlijke spieren treedt verlichting op. Ervaar deze weldaad en je zult jezelf weer fitter en energieker gaan voelen door de heilzame werking van massage, al eeuwen lang een bewezen feit.

 

SPORTMASSAGE

Een heerlijke massage om weer lekker te kunnen sporten

Last van een stijve nek of pijn in de onderrug? Spierpijn of vermoeide spieren? "Zeurende" benen of spieren die vast zitten? Vrijwel iedereen heeft weleens te maken met dit soort pijnen en / of klachten. Dergelijke klachten komen vaak voort uit lichamelijke of geestelijke inspanning. Deze inspanningen worden bewust maar ook vaak onbewust geleverd tijdens werk, sport en door "STRESS". Een goede massage door een gediplomeerd masseur kan dan verlichting van de pijn bieden en bijdragen aan een beter en sneller herstel van het lichaam en de spieren.

 

TRIGGERPOINT MASSAGE

Laat al uw verkrampingen verdwijnen

Triggerpointmassage is het masseren van verkrampingen in spieren die 'triggerpoints' worden genoemd. Deze triggerpoints veroorzaken klachten in heel andere gebieden in het lichaam dan waar de verkramping of triggerpoint zit.

 

STOELMASSAGE

Snel weer fit, vitaal en energiek

De kracht van de stoelmassage volgens de TouchPro methode is de preventieve werking. Na regelmatig masseren worden rug, nek en schouderklachten voorkomen en verdwijnen klachten zoals RSI, stress en burn-out. Tijdens deze massage zit je heerlijk ontspannen in een speciaal daarvoor ontworpen massagestoel en wordt er over de kleren heen gemasseerd. Dmv drukpuntmassage worden hoofd, nek, rug, schouders, armen en handen gemasseerd. Deze massage is vrij intensief en duurt +/- 15 minuten.

 

HOT-STONE MASSAGE

Ervaar de warmte van hete stenen

Hot stone massage is een ontspannende massage waarbij warme platte ronde stenen worden gebruikt. Dit zijn vulkanische stenen, z.g. basaltstenen. Deze basaltstenen zijn onder invloed van zand en water door de eeuwen heen gepolijst en hebben daarom die mooie ronde, gladde vormen. De stenen hebben de eigenschap om warmte lang in zich op te slaan en worden daarom verwarmt tussen de 45C en de 55C. Dit verwarmen gebeurd in een speciale heater gevuld met water waar etherische oliën aan zijn toegevoegd die het ontspannende effect nog eens versterken.

 

DETOX MASSAGE

Een gezonde levensstijl is wat iedereen wil nastreven

Gezonder eten, meer bewegen, vaker ontspannen. In deze drukke tijden willen we het liefst alles tegelijk. Massagepraktijk van Twillert uit Bunschoten-Spakenburg biedt u nu de mogelijkheid om u te helpen bij een gezondere levensstijl. 12 dagen detoxen, gezonde voeding en ontspanning dmv een detox massage.

 

DUO MASSAGE

Heerlijk met z'n tweeën genieten

Kom lekker met z'n tweeën een uur ontspannen. Duo 60 minuten, €100,- voor 2 personen. Duo 40 minuten, €90,- voor 2 personen. 

 

BEDRIJFSMASSAGE

Voorkom ziekteverzuim onder u werknemers

 

Speciaal voor bedrijven en organisaties heeft Massagepraktijk van Twillert de TouchPro bedrijfsmassage; masseren bij u op kantoor. Dit is een stoelmassage voor personeel die dmv drukpuntmassage het lichaam ontspant en vitaliseert. Deze stoelmassage gericht op personeel van bedrijven is vrij intensief en duurt bij elkaar 20 minuten. Uw werknemers zijn snel weer fit en vitaal!

 

 

Bewegen zit in ons DNA